Vem är jag?

Acoach_AnnieMitt namn är Anni Voller Ekelund. Jag driver företaget A coach vars mål är att bidra till en positiv påverkan av sjukskrivningssiffrorna. Eller mer korrekt – målet är att coacha, inspirera och motivera människor till att ta makten över deras liv – också när sjukdom drabbar hårt.

Mitt liv med en obotlig hjärntumör har gett mig en unik insikt i det sjuka och det friska liv, – och landet mitt i mellan. Trots vägen har varit krokig, har jag på resans gång haft ett ständigt fokus: att bevara min arbetsidentitet.

Jag har studerat på närmste håll hur man kan ta sig igenom de olika sjukdomsfaserna: innan, under och efter diagnos och behandling, – och sedan att leva med. I mitt fall lever jag med en obotlig hjärntumör, som har gjort mig blind på höger öga, skadat min hörsel och delvis förlamat min högra ansiktshalva – härtill kommer en rad kognitiva besvär.

Innan sjukdomen, för 5 år sedan, pendlade jag till Köpenhamn varje dag, där jag jobbade i ett internationellt försäkringsmäklareföretag. Jag var mamma och fru i en dansk-svensk familj och kände mig allmänt lycklig och odödlig.

Det livet blev ersatt av en lång sjukskrivning och härefter min egen rehabilitering och omställning.

Under resans gång har jag gjort flera viktiga upptäckter:

Mina upptäckter:

Och glöm aldrig att:

  • Använda fantasin
  • Fira framgångarna
  • Bryta upp mål i delmål
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s